Despre noi - Baloane colorate

Go to content

Main menu:

Despre noi

Echipa Baloane colorate a fost infiintata in anul 2000 si s-a specializat in domeniul “Organizari evenimente festive”si este formata din personal tanar, toti fiind ambitiosi si plini de creativitate.
Experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, ii permite echipei Baloane colorate sa organizeze pentru dumneavoastra orice eveniment, indiferent de tematica (nunti, botezuri, petreceri private, petreceri publice, zile de nastere, sarbatori, Halloween, Valentine’s Day si altele). Profesionistii Baloane colorate pot transforma orice eveniment intr-un moment de neuitat.

Va oferim o gama variata de produse (baloane, accesorii baloane, baloane Jumbo ,artificii, huse scaune, aranjamente florale) si servicii (baloane cu heliu, baloane cu aer, decoratiuni cu baloane, efecte cu baloane, lansari de baloane, serigrafie, filmari,sonorizare/dj).

Pentru ca suntem atenti chiar si la cel mai mic detaliu, facem in asa fel incat evenimentul dumneavoastra sa devina unic si rafinat, pentru ca ne dorim intotdeauna sa va depasim asteptarile. Baloane colorate este direct importator al produselor pe care le comercializeaza, iar calitatea acestora este in avantajul dumneavoastra.

Apeland la Baloane colorate beneficiati de servicii de planificare si coordonare:
Decorul salii este foarte important (imbracarea meselor si a scaunelor si perdele de lumini).
Aranjamentele florale create de specialistii nostrii dau o nota de rafinament si eleganta salii.
Decoratiunile cu baloane reprezinta cea mai avantajoasa modalitate de a transforma un eveniment intr-un moment deosebit.


Sonorizarea este una dintre cele mai importante piese amenajarea unei locatii. (Foarte important este sa va intalniti, inainte, cu echipa de ingineri de sunet pentru a vedea marimea salii si a sti care este numarul de invitati).
Serviciile foto/video – imortalizarea momentelor speciale si unice din viata dumneavoastra este un detaliu ce nu trebuie nici uitat, nici ignorat.
Artificiile de interior si exterior - pirotehnistii nostrii au aparatura de specialitate pentru a oferi spectacole grandioase in cea mai mare siguranta.
Alegand Baloane colorate, alegeti calitate si profesionalism!

 
Back to content | Back to main menu