Aranjamente sala - Baloane colorate

Go to content

Main menu:

Aranjamente sala

Baloane colorate va ajuta sa va impresionati invitatii cu o sala decorata cu bun gust si multa atentie. Prima impresie conteaza foarte mult, iar noi va garantam ca veti citi multumirea si bucuria pe chipul invitatilor dumneavoastra de indata ce acestia intra in local.

Aranjarea meselor si scaunelor se bucura de o atentie aparte, acestea fiind imbracate in huse speciale care dau o nota de eleganta salii. Culoarea huselor va fi in ton cu restul decoratiunilor.

Decoratiunile cu baloane si aranjamenetele florale joaca un rol esential in decoratul salii. Pentru ca ele necesita o atentie aparte, va invitam sa vizionati ofertele nostre impreuna cu pozele si mai multe detalii despre aceste servicii la sectiunile „Decoratiuni baloane”, respectiv „Aranjamente florale”.

Pentru noi conteaza fiecare detaliu, de aceea, va propunem sa optati pentru micile cadouri surpriza pentru invitati, marturiile. Fiecare oaspete va fi surprins sa gasesca la locul sau o cutiuta – cadou, asezata in dreptul farfuriei sau chiar in farfurie. Ea ascunde o surpriza pe care musafirul o va lua cu el acasa, ca un memento al bucuriei traite alaturi de cei doi miri.

 
Back to content | Back to main menu