Decoratiuni baloane - Baloane colorate

Go to content

Main menu:

Decoratiuni baloane

Decoratiuni

Baloane colorate va pune la dispozitie baloane personalizate ( inscriptionare text si poza), baloane cu heliu si cu aer, avand o gama variata de culori ( vezi paletarul ). Dimensiunea baloanelor este cuprinsa intre 10 si 32 cm, iar baloanele Jumbo ajung de la 90 pana la 160 cm ).

Va oferim si posibilitatea de a cumpara balone, trebuie doar sa va alegeti dimensiunea si culoarea! Unitatea de vanzare este punga de 100 de baloane.

Pentru botez sau aniversare , va sugeram sa alegeti si foliile inscriptionate ( vezi poze folii botez ) umflate cu heliu.

Decoratiunile din baloane vin in completarea aranjamentului general al salii de receptie. Se poate crea orice din baloane: de la inimi impletite ce vor fi asezate in spatele mesei de prezidiu, la arcade , ghirlande, initiale impletite, cifre, flori si orice altceva va puteti imagina. Tot cu ajutorul baloanelor puteti marca cel mai de seama moment al inceputului receptiei - valsul mirilor - cu o ploaie de baloane cazand la un anumit moment, completat de un minunat foc de artificii de interior (reci). Toate aceste aranjamente vor fi combinate cromatic in functie de preferinte si de restul aranjamentelor existente in locatie.

 
Back to content | Back to main menu