Aranjamente florale - Baloane colorate

Go to content

Main menu:

Aranjamente florale


Femeile iubesc florile, deoarece se identifica cu gingasia, eleganta si senzualitatea lor. Orice mireasa isi doreste sa paseasca spre altar pe un covor rosu inconjurat de flori. Florile sunt secretul frumusetii la orice eveniment: fac parte din decorul lumanarilor de botez sau de cununie, din flori este format buchetul miresei, se pun flori in piept la invitati, se impodobeste intrarea in local cu o arcada de flori, nu exista prezidiu fara un buchet impresionant de flori pe masa, fiecare invitat se va bucura de cate un buchet de flori pe masa lui. Baloane colorate va poate oferi:

1. Aranjamente florale la biserica – stalpisori din fier decorati cu voal si impodobiti cu flori. Acest tip de aranjament se potriveste de minune cu un covor rosu, iar stalpisorii cu flori sa inconjoare acest covor.

2. Aranjamente florale la local:
cosulete cu flori pe mese;
arcada de flori la intrare;
ghirlande cu flori ce incadreaza ringul de dans;
aranjamente dispuse pe stative speciale din fier forjatpentru a crea un efect vizual puternic;
suporturi de lumanari imbracate in flori;
flori strecurate in cadrul aranjamentelor de scaun;

Pentru ca nimic altceva nu reda mai mult atmosfera romantica decat florile, atat lacasul in care se tine ceremonia religioasa cat si locul in care se va desfasura receptia trebuie impodobite cu diverse aranjamente florale.

 
Back to content | Back to main menu